Skip to main content

Dit første besøg på klinikken

Vi ønsker, at det første besøg på klinikken skal være godt. Derfor bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine behov bedst muligt at kende.

Du vil blive modtaget af vores dygtige klinikassistenter eller en af vores tandlæger, og der vil være god tid til at vi sammen kan snakke om dine forventninger, ønsker og behov.

At vælge behandler er ofte et spørgsmål om tillid og fælles forståelse og du har derfor altid frit valg blandt vores behandlere.

Kom gerne 10 minutter før

For at kunne registrere vores nye patienter i journalsystemet beder vi dig komme i god tid. Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid – på den måde har vi god tid til at registre dig og til at svare på eventuelle spørgsmål inden behandlingen.

Medbring ved dit første besøg

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark”, så indberetter vi automatisk for dig.Du vil blive tilbudt “automatisk indkald” til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem SMS, e-mail eller almindeligt brev. Du vil også blive tilbudt en påmindelse, i form af en SMS, dagen før din aftale.

Information fra tidligere tandlæge

Journal og røntgenbilleder kan, med dit samtykke, rekvireres fra din tidligere tandlæge.

Patienter i rullestol

Det er et krav, at patienter i rullestol selv kan komme over i tandlægestolen. Hvis dette ikke er muligt opfordrer vi vedkommende til at kontakte omsorgstandplejen.

Se vores nyheder

Camilla Andersen starter per 1. juni 2024 som klinikassistent hos TANDLÆGEHUSET Hjørring/Tandlægerne Brinck Seidelinsgade.
Læs mere her.

Se flere nyheder

Få et uforpligtende tilbud

[contact-form-7 id="1163" title="Contact form 1"]